A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: home

Filename: models/url_model.php

Line Number: 354

Deutsch für Studenten

Deutsch für Studenten

Speciális német nyelvtanfolyam, amely B2-es nyelvvizsgára készít fel.

A főiskolán és az egyetemen a diploma megszerzésének feltétele egy B2-es szintű nyelvvizsga letétele. Mivel a szakmai érvényesülésben Európában a német és az osztrák gazdaságban rejlenek a legjobb lehetőségek, ezért a leghasznosabb nyelvvizsga a német. A GLCE - Absolute German nyelviskola ebben nyújt egy, a világon egyedülálló lehetőséget. A négy hetes kurzus intenzív és fókuszált felkészítés a B2-es vizsgára. A négy hetes speciális nyelvtanfolyam után a helyszínen le tudod tenni a német B2 vizsgát. Együttműködő partnerünk az IDEUM nyelvcentrum, hivatalos TELC vizsgáztató intézmény. A nálunk, az IDEUM által vizsgáztatott hallgatók B2-es nyelvvizsgáját minden magyar és más európai országbeli felsőoktatási intézmény elfogad.

Amennyiben Ausztriában vagy Németországban szeretnél továbbtanulni, szintén szükséged lesz már a felvételihez egy B2 német nyelvvizsgára. Amennyiben ezen nyelvvizsgát nem tudod felmutatni, akkor a felsőoktatási intézményben először egy nulladik évet kell teljesítened és csak utána kezdheted meg a tanulmányaidat. A nálunk megszerzett B2 német nyelvvizsgával egy évet spórolsz meg. Ugye megéri?!

A négy hetes B2 vizsgára felkészítő nyelvtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek német alapokkal. Természetesen, ha még nagyon távol vagy saját megítélésed szerint a B2 szinttől, akkor is nagyon hasznos lehet ez a négy hét ahhoz, hogy akár később letedd a B2 vizsgát.

A négy hetes B2 német nyelvtanfolyam egyedülálló módon kizárólag a vizsgára fókuszál. A kurzus egyedüli célja a vizsgára való teljes felkészülés és igény szerint a vizsgáztatás. Tudtunkkal ehhez hasonló német nyelvtanfolyamot nem kínál más nyelviskola.

A negyedik hét végére Te is eléred a B2 szintet és sikeresen fogsz vizsgázni. A négy hét alatt szisztematikus, szorgalmas tréninggel és személyes erőfeszítéssel Te is eléred a célod.

A négy hét alatt végigvesszük a teljes német nyelvtant, gyakoroljuk a spontán német társalgást, érvelést és kommunikációt. Gyakorolni fogunk olyan nyelvi technikákat, amiket a szakmai életben is hasznosítani fogsz majd.

Csiszolni fogjuk a kiejtésed és minimalizáljuk az akcentusod.

Az utolsó héten kimondottan a vizsga folyamatát gyakoroljuk az optimális felkészülés érdekében. Az utolsó héten egy próbavizsgát is szervezünk.

A négy hétben német anyanyelvű, szakképzett nyelvtanárok fognak tanítani és felkészíteni a nyelvvizsgára.

Program:
32 óra hetente összesen, amiből
- 20 óra csoportos oktatás délelőtt
- 12 óra tematikus csoportos oktatás délután
1 oktatási óra = 45 perc.

Minden résztvevő kap egy személyre szóló diplomát, amiben feltüntetésre kerül a tanultak tematikája.

Csoportlétszám:
Minimum 3 résztvevő

Választható időpontok:
2016. májusától B2 felkészítő tanfolyamok indulnak minden hónap első hétfőjén.

Tanfolyam díja:
€ 2.450 + 20% Áfa = € 2.940 / fő a négy hétre vizsgadíj nélkül

Vizsgadíj: € 350,-

Foglald le most a tanfolyamot, hogy biztosan legyen helyed! Jelentkezz itt!

A német nyelvtanfolyam résztvevőinek száma korlátozott!

Accommodation