A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: home

Filename: models/url_model.php

Line Number: 354

Deutschurlaub - intensiv

Deutschurlaub - intensiv

Intenzív német nyelvtanfolyam a gyorsabb haladásért!

A német nyelv oktatása délelőttönként folyik csoportokban, délutánonként pedig tematikus csoportos foglalkozások vannak.

Hatékonyan és helyesen németet tanulni csak német nyelvi környezetben lehet. Egy 2-3 hetes Deutsch Intensiv tanfolyamunkon többet tanulsz németül, mint két év alatt egy hagyományos magyar nyelviskolában. A titok abban rejlik, hogy egész nap folyamatosan hallod és használod a német nyelvet. Délelőtt a nyelvórákon német anyanyelvű tanárokkal, délután pedig a helyiekkel vagy más nemzetiségű hallgatókkal is csak németül fogsz kommunikálni.

Az Absolute German nyelviskola német nyelvtanfolyamainak legfontosabb eredménye a bűvös beszédküszöb átlépése. A magyarul gondolkozás és szavankénti fordítás magyar nyelvről németre akadályozza a folyékony beszédet. Egy 2-3 hetes tanfolyam után folyamatosan tudsz németül beszélni. Elmúlnak a gátlásaid, ami a legnagyobb akadálya annak, hogy tudásszintednek megfelelően használd a nyelvet, és folyékony beszéddel kommunikálj. Ez Neked is sikerülhet, legyél Te is részese ennek a fantasztikus érzésnek!

Ha diák illetve hallgató vagy, akkor be fogod előzni a legjobbakat is német tudásoddal. Ha pedig a munkádhoz szeretnéd használni a német nyelvet, akkor 2-3 hét után egészen új lehetőségek nyílnak meg előtted. Európában a legnagyobb és legjobb lehetőségeket nyújtó munkaerőpiac a német nyelvterületen van.

A Deutsch Intensiv tanfolyam délelőtti csoportos órái és a délutáni tematikus csoportos foglalkozásai egyensúlyban fejlesztik németből a szóbeli és írásos készségeid.

A délutáni foglalkozásokon a német nyelv gyakorlásán keresztül megismered a helyi kultúrát és szokásokat.

Folyamatosan be tudsz csatlakozni a tanfolyamra bármelyik héten. A Deutsch Intensiv tanfolyamot főleg azoknak javasoljuk, akik már rendelkeznek német nyelvismerettel.

Program:
32 óra hetente összesen, amiből
- 20 óra csoportos oktatás délelőtt
- 12 óra tematikus csoportos oktatás délután
1 oktatási óra = 45 perc.

Minden résztvevő kap egy személyre szóló diplomát, amiben feltüntetésre kerül a tanultak tematikája.

Csoportméret:
Minimum 5 résztvevő*

Választható időpontok:
2015. májusától kezdő és haladó tanfolyamok indulnak minden hónap első hétfőjén.

Tanfolyam díja: áfával

1-4 hetek 100%     474,00 €
5-11 hetek 95%     450,30 €
12-23 hetek 90%     426,60 €
36-52 hetek 70%     331,80 €


Több hetes foglalás esetén 5-10% engedményt biztosítunk.

Foglald le most a nyelvtanfolyamot, hogy biztosan legyen helyed! Jelentkezz itt!

A német nyelvtanfolyam résztvevőinek száma korlátozott!

*amennyiben a minimum létszám nem jön össze egy csoportra, a nyelviskola fenntartja a jogot 4 nappal a kurzus indulása előtt a visszaigazolt részvételi igényeket lemondani.

Accommodation